sunnuntai 30. toukokuuta 2010

I love that lavender blonde.Uudet Coca Cola tölkit ovat ihanaisia! Lemppareina pysyvät silti Laitilan Limonaadit (toimivat myös sisustuselementtinä, lisäksi valmistettu tuulivoimalla ja suurin osa vegaanisia!) sekä iki-ihana Dr. Pepper.
Cherry Colaa en suosittele vihamiehellenikään, "Huijausta!" sanon.


Kevään aikana olen saanut aivan uudenlaisia ihastuksen kohteita. Muunmuassa väriskaalamieltymykseni ovat laajentuneet uusiin ulottuvuuksiin. Laventelinlila, oikeastaan missä tahansa yhteydessä, on vienyt sydämeni. Ykkösvärini oli tähän asti punainen, mutta jo jonkin aikaa olen pohtinut mielessäni muodonmuutosta punaisesta laventelinvaaleaksi. Hassua kyllä, lukuunottamatta paria jumalaista pin up -mallia, kyseessä olevaa hiusväriä olen nähnyt ainoastaan vanhemmilla rouvilla karkkiväripermanentissaan. Vaaleita hiuksia minulla ei tosin ole ollut sitten kymmeneen vuoteen ja koko vaalennusprosessi pelottaa! "Vamppipunaiseni" (lainatakseni erästä myyjätärtä vintegemessuilla) on siitä helppo, ettei minun lainkaan tarvitse vaalentaa omia hiuksiani ennen värjäystä, joten hiukseni ovat (onneksi!) erittäin hyväkuntoiset. Silti punainen on toetyllä tavalla "rajoittava" hiustenväri. Viimeinen pisara tuntui olevan se, että sovittaessani keltaista ihanaa mekkoa peilistä kurkki Ronald McDonald. MAJOR DISLIKE. Jokatapauksessa olen pyrkinyt lievittämään "tuskaani" ostamalla Vivienne Westwood by Melissa candy/bubblegum-tuoksuiset muovikorkokengät, ihanaiset eikö? Omani tilasin Ebaysta, joskin tällä hetkellä ko. kenkien saaminen taitaa olla kiven alla. Jokatapauksesta koroista tulee mieleen lapsuuden nukkeleikit, ja myös se inhottava seikka, että aina se Barbien toinen kenkä katosi jonnekin kadonneiden Barbiekenkien maailmaan. Virallinen sivu Melissa adoring ja link link sivulle, josta mallistoa myös saa.
Lähes joka ilta laitan kyseessä olevat kaunokaiset jalkoihini astellen ympäri asuntoani, ja annan tuoksun tehdä tehtävänsä. Ongelma on, etten millään raaski käyttää popojani ulos mennessäni. Kenkieni funktio on koetuksella. Mutta! Pitäähän tytöllä olla kenkiin sopivat alusasusetit, joten shoppasin hiukan ihanaisia retrohenkisiä laventelisia alusasuja perjantaina.


Lisäksi kesän kunniaksi minuun on iskenyt kissantassut. Olen jo jonkin aikaa metsästänyt sitä täydellistä, klassista leopardiprinttikangasta silkkisenä taikka satiinisena: Tuloksetta. Olen jo lähes valmis myöntämään tappioni. Joko olen aivan liian nirso kankaiden ja materiaalien suhteen, tai asianlaita on niin, ettei sellaista Suomesta yksinkertaisesti löydy -ainakaan tällä hetkellä. Kaikenmoista variaatiota kyllä löytyy, mutta ehei sitä kaikista klassisinta LAADUKASTA materiaalia.

Nyt nauttimaan Dr. Pepperia ja jäätelöä.

2 kommenttia:

  1. Tykkään sun blogista ihan hirmuisesti, en vaan osaa sanoo mitään kovin rakentavaa. Mutta tiedä, että luen varmasti kaikki juttusi >:3! Sulla on tosi kiva kirjoitustyyli.

    VastaaPoista
  2. Oooww! <3 No ihana kuulla. On ihana pitää itselläänkin tällaista "inspiraatiopäiväkirjaa" ja seurata omia hullutuksia!

    VastaaPoista